Nature and Animals

Nature and Animals

Om vår blogg

Våran blogg har funnits ett tag och den är säkert inte stor fast vi hoppas inte att den blir stor, Vi hoppas att vi kan förbättra värden. vi finns också på
https://www.facebook.com/pages/Nature-and-Animals/227495214048214?ref=hl och på http://www.bloglovin.com/feed/blog/11098755tyvärr är vi ganska små på de sidorna men det viktigaste för oss och bloggen är att vi gör skillnad!

Nature and animals han en ny stil!

blandatPosted by Älva Fri, July 18, 2014 10:04:12
Hej! nu skaffar vi en ny bild för omslaget AKA bilden i början av bloggen!
det var till för att den skulle Vara en bild på en kvinna Som planterade växter tyvärr blev det inte hela bilden fast det passade bra ändå.
Vi har visat mer intresse i djur än naturen på sistånne och det tycker jag att vi kan ändra på! Världen håller faktiskt på att bli bättre!
Vi hör på så mycket negativt när vi lyssnar på nyheterna
Så vi inte Vågar tro på de Goda, Ofta tror vi på nyheter om mördare och läskiga historier om krig och bombningar så vi tror aldrig på när det kommer bra och roliga nyheter som en elefant blir släppt från ett zoo och det ökar snabbt med veganer, Ingen vågar tro på det för att de inte vågar när de hör på krig och spår av slaveri nånstans, Då tänker många "Åh, bäst att stänga av teven och låsa om sig," Det händer mycket saker för miljön nu och många blir vegetarianer! ändå, många av er skulle nog förstå om vi tyckte det var roligt att skriva och rita om varelser. men det är också kul att rita natur och skriva fakta om naturen Och varelser. det är kul att "gerilla garden" och att fota det och lägga upp det på bloggen sedan.

Men vi vill både ha kul när vi bloggar som vi vill förändra!

Med varma Hälsningar Älva smiley
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.