Nature and Animals

Nature and Animals

Om vår blogg

Våran blogg har funnits ett tag och den är säkert inte stor fast vi hoppas inte att den blir stor, Vi hoppas att vi kan förbättra värden. vi finns också på
https://www.facebook.com/pages/Nature-and-Animals/227495214048214?ref=hl och på http://www.bloglovin.com/feed/blog/11098755tyvärr är vi ganska små på de sidorna men det viktigaste för oss och bloggen är att vi gör skillnad!

tips om hur man blir djurens hjälte.

blandatPosted by Älva Mon, October 22, 2012 19:59:22
djur och natur är lika viktigt som vi menisker vi försöker för bättra miljö och liv för miljö krävs liv och vill man ha liv krävs miljö så går det bara till här kommer ett förslag smiley

1 använd aldrig läppstift utan att kolla om det inte är vitt haj i det om det är det snälla använd ALDRIG det.

2 om du går ut i skogen någon gång om du ser en jägare som siktar på ett djur som tänker på något helt anat spring till den och klappa med händerna och försök och skärma i väg den.

3 köp aldrig djur i djur affär abortera dom i stället dom i djuraffär föder upp alla valpar men det finns redan tusen hem lösa snälla.

4 bli helst vegetarian om du verkligen vill bli djurens hjälte bli vegan som vi också.

5 överge aldrig ett djur om du tröttnar på den om den tillbringar ingen tid med dig så strunta i det umgås med den så kan du se att det går bättre.

6 glöm aldrig att alla har känslor till och med träd och växter blommor allt har känslor det är den viktigaste SAKEN AV ALLA!!!

jag tror det blir mer någon annan gång jag tror det räcker. smiley  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.