Nature and Animals

Giraffblandat

Posted by minnie Tue, July 22, 2014 19:21:11

Blog image Hos giraffdjuren är framdelen av kroppen särskilt kraftig.De har korta ogrenade och beklädda horn utan förhornad hud.Ett annat gemensamt kännetecken mellan giraff och okapi är den kraftfulla, mycket rörliga blåtungan. Dessutom finns en ränna i deras hörntänder.Hos okapin bär bara hanar horn, men hos honor finns ansats till horn [1]. Giraffens synförmåga är mycket bra men hos okapin är synen inte så väl utvecklad[2].

Källa:http://sv.wikipedia.org/wiki/Giraffdjur

Hälsningar Minnie smiley

Spännande Äventyr!blandat

Posted by minnie Tue, July 22, 2014 19:10:33

Blog image Skapad av Älva och Minnie! smiley

"Harmoni"blandat

Posted by Älva Fri, July 18, 2014 10:22:26

Blog image Det här var hela Versionen som var menat som skulle sitta på
bilden högst upp i
Bloggen.




hälsningar Älva

Nature and animals han en ny stil!blandat

Posted by Älva Fri, July 18, 2014 10:04:12

Hej! nu skaffar vi en ny bild för omslaget AKA bilden i början av bloggen!
det var till för att den skulle Vara en bild på en kvinna Som planterade växter tyvärr blev det inte hela bilden fast det passade bra ändå.
Vi har visat mer intresse i djur än naturen på sistånne och det tycker jag att vi kan ändra på! Världen håller faktiskt på att bli bättre!
Vi hör på så mycket negativt när vi lyssnar på nyheterna
Så vi inte Vågar tro på de Goda, Ofta tror vi på nyheter om mördare och läskiga historier om krig och bombningar så vi tror aldrig på när det kommer bra och roliga nyheter som en elefant blir släppt från ett zoo och det ökar snabbt med veganer, Ingen vågar tro på det för att de inte vågar när de hör på krig och spår av slaveri nånstans, Då tänker många "Åh, bäst att stänga av teven och låsa om sig," Det händer mycket saker för miljön nu och många blir vegetarianer! ändå, många av er skulle nog förstå om vi tyckte det var roligt att skriva och rita om varelser. men det är också kul att rita natur och skriva fakta om naturen Och varelser. det är kul att "gerilla garden" och att fota det och lägga upp det på bloggen sedan.

Men vi vill både ha kul när vi bloggar som vi vill förändra!

Med varma Hälsningar Älva smiley

Blog image


Give the animals a voiceblandat

Posted by Älva Thu, July 17, 2014 14:20:59

Blog image


sommarlov!blandat

Posted by Älva Thu, July 17, 2014 10:36:30

Nu är det sommarlov! det var länge sen den här Bloggen har varit aktiv men vi har glömt då och då nu när det är sommar, På sommaren ska man vara ute och leka och ha kul så jag har satt några mål som jag vill göra innan sommaren är slut!
Det är kul att se hur mycket man hinner med i sommaren och den har redan börjat!

Man får ju sätta vilka mål som man vill men jag kan ju tipsa om några jag valt!smiley

till exempel :1 Bada i havet/ sjön eller vattnet minst 20 gånger...
:2 Äventyra på öar/ skogar och på andra ställen åtminstone 5 gånger,
:3 Gå och klättra på klätter väggar och knäppa ställen hur många gånger som helst,
:4 Tälta i minst två dagar.
:5 "Grilla garden" på något Tråkigt ställe.

Ps: om du undrar vad grilla garden är, Det är att platera och skapa trägårdar på ställen som inte är till för att vara trägårdar... Om det var en dålig förklaring så kan du söka på "Grilla garden" så hittar du säkert något!

Ha en trevlig sommar!Blog image
Varma hälsningar Älva

Ridablandat

Posted by cindra Tue, December 31, 2013 20:51:29

Hej alla djur och natur älskare!!!!!!! Ha ett gott nytt år med massa husdjur och vilda djur. Vissa kanske vill börja på ridskola till nästa Termin, jag rider själv och tycker det är SUPER DUPER KUL, och du också tycker det men om dina kompisar tycker att Det är djurplågeri SÅ BRY DIG INTE OM DET. För det är inte djurplågeri . PUSS OCH KRAM cindriizz (Cindra:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi räddar djur tillsammans:)!!!!!!!!

NYÅRblandat

Posted by cindra Fri, December 27, 2013 14:22:54

Hej cindra här! Nu är det snart NYÅR en jätte rolig högtid, Men dom flesta brukar äta oxfilé och det finns dåliga saker med det 1.Oxen kan ha behandlats dåligt:( 2.köttet kan ha besprutats med giftigt medel 3.oxen kan ha ätit medicin.!!! 4.det är JÄTTE DYRT. SNÄLLA ÄT INTE OXFILÉ / Cindra!

Vegetariskt julbordblandat

Posted by Channa Tue, November 19, 2013 20:07:06

Nu är snart julen här och på tillexempel julen & påsken så slaktas många djur.
Så vi tänkte ge några exempel på vegetarisk julmat:


JULSKINKA:Man kan senapsgriljera tofu eller quorfilleer eller så kan du prova att göra kålrotspate. receptet hittar du påhttp://www.vegetariskt.com/visarecept.asp?ReceptID=104Blog image


KÖTTBULLAR: köttbullar är ett vanligt allternativ till julbordet.
men det finns vegetariska att köpa i affären men du kan ochså göra egna med det här receptet http://www.vegetariskt.com/visarecept.asp?ReceptID=1996

Blog image





INLAGD SILL: inlagd sill finns ofta på jul bordet men som tur är har vi fixat ett vegetariskt allternativ.Det kanske inte låter helt normalt men det är gott och kommer att överaska många!:zucchini/squash som du kan lägga i kryddor och göra som gravad lax. det här kan du se mer om i http://www.vegetariskt.com/visarecept.asp?ReceptID=2339
Blog image



Och fler recept kan du hitta på http://www.vegetariskt.com/vegetariskt_julbord.asp





Från Älva och Channa!










varge kvart dödas en elefant i värden blandat

Posted by Älva Fri, November 15, 2013 17:30:22

varje kvart dödas en elefantsmileyBlog image
Tyvär kunde minnie inte logga in så hon skev som mig in loggad istellet smiley



Vi är större!blandat

Posted by Älva Sat, November 09, 2013 08:24:38

Nu har vi funnits ett tag och är inte så små längre. Det finns mycket i vår blogg nu och det finns 3 sätt att titta på vår blogg. bloglovin, orginella bloggen, och facebock.



Blog image



New animal friendblandat

Posted by cindra Fri, November 01, 2013 20:47:04

Hej! Mina djurvänner! En ny djurvän här. Namn: Anna Smith Född: New york in USA Bor: stockholm Favorit djur: alla djur för att dom är så SÖTA!!!!!!!!!! :) Favorit rätt: grönsakswook Lite om dig själv: jag är en söt och creative tjej. Jag älskar djur. Jag är cindras bästa vän. vi gillar att prata om djur och sånt. Enda sen hon berättade om er klub så har jag drömt om att få vara med.

Djurblandat

Posted by cindra Fri, November 01, 2013 15:26:32

Hej! Alla djur och natur älskare. Jag är i Turkiet . Det är varmt och skönt:), men jag har sett så mycket hemlösa djur så ni anar inte. Det går runt massa Hundar och katter !!!!:(:(:(:(:(:(:( jag kan typ inte gå på gatorna utan att gråta så SNÄLLA RARA hjälp dom här stakars djuren.........

Follow us Bloglovingblandat

Posted by Älva Sun, October 20, 2013 12:25:44

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11098755/?claim=ry2jgnqnjds">Follow my blog with Bloglovin</a>

Elefantunge grät i timmar efter mammans attackblandat

Posted by Älva Sat, September 14, 2013 08:55:08

publicerad 12 sep 2013 I metro.

hej det var länge sedan något lagts på den här bloggen. men jag är här innan jag ska bara rapportera en hemsk händelse innan jag ska åka på en överraskning med min familj.

för ett par dar sen kom en hemsk nyhet i metro.

Blog image En elefantmamma på ett kinesiskt zoo försökte stampa ihjäl sin nyfödda unge. Den brutala attacken fick ungen att gråta i fem timmar.

Det var i slutet på augusti som elefantmamman försökte döda sin unge, uppger Daily Mail. Veterinärerna trodde först att det var en olycka och efter en omplåstring fördes ungen Zhuangzhuang tillbaka till mamman. Efter att hon omedelbart försökt stampa ihjäl honom på nytt tvingades personalen skilja dem åt.

– Han grät i fem timmar innan vi kunde trösta honom, säger en talesperson för djurparken till Daily Mail.

En skötare på Shendiaoshan-parken har nu fått adoptera den övergivna ungen som inte kan återförenas med mamman.

– Vi vet inte varför det hände och kan inte ta några risker, säger talespersonen till Daily Mail.

Fler nyheter om elefanter:

Elefanterna har fått nog

De tog hans elefant – sedan tog de hans jobb

Elefant sköts i driveby-skjutning

Zhuangzhuang uppges ha återhämtat sig väl efter de fysiska skadorna. Men med tanke på gråtattacken kan de psykiska ärren ta längre tid att läka. Det finns också tecken på att djur kan gråta av sorg, vilket skulle kunna förklara Zhuangzhuangs beteende.

– Elefanter har en högt utvecklad mental förmåga så det är möjligt. Men det är svårt att mäta vad den känner, säger Anders Lundquist, lektor i zoologi på Lunds universitet.

Enligt den information han sammanställt på nätet har man även sett liknande beteende hos gorillor och vattenlevande däggdjur som delfiner.

LÄS MER

Världens 10 farligaste djur

Fem fula djur som slåss för sin överlevnad

Djur i städerna smartare
Blog imageFREDRIK STJERNSTRÖMhttp://www.metro.se/nyheter/elefantunge-grat-i-timmar-efter-mammans-attack/EVHmil!maDomvYCzceqo/



Earth Hourblandat

Posted by Channa Thu, March 21, 2013 21:26:49

Hej igen alla djur vänner på lördag den 23 mars är det earth hour och då är det bra om alla släcker lamporna.Det är som ett tecken för att ploitikerna ska göra någonting åt miljöfarlig el.Och även om det här inte handlar precis om djur så påverkar det ju ändå klimatet.Och alla djur som inte är människor behöver lida för att vi inte tar frågan om ren el på alvar.Så snälla släck på lördag för hela världens skull.Hälsningar Channa.smileyBlog image

tips för påskenblandat

Posted by Channa Tue, March 19, 2013 16:08:33

Hej alla djur vänner här kommer vi med ett tips inför påsken.

_______________________________________________________

Nu när det är påsk och hönorna värper som mest så tipsar vi om att köpa ekologiska ägg därför att det är dels godare och bättre för hönorna när de får gå fritt i hagen.Och det blir bättre för miljön också smiley

P.S det kommer fler tips.Hälsningar Älva och Channa

______________________________________________________________________

Blog image

Påskblandat

Posted by Channa Mon, March 11, 2013 21:37:58

Nu när det är påsk tänk på att inte köpa lamm som de flesta gör om ni inte är vegetarianer.För att det är alltid väldigt många som köper lamm kött till påsk och det är så mycket lamm som blir slaktade.Och förra året behövde Sverige importera lamm kött från Nya Zeelandsmiley och det är inte bra för miljön för nya zeeland ligger långt bort.Så köp hellre nyttiga grönsaker så hjälper du miljön.smileysmileyBlog imagesmiley Titta vilket vackert lamm.

kända vegetarianer citat Gandhi blandat

Posted by Älva Mon, January 14, 2013 07:53:28

Icke-våld är den starkes vapen.

Din tro formar dina tankar
Dina tankar formar dina ord
Dina ord formar dina handlingar
Dina handlingar formar dina vanor
Dina vanor formar dina värden
Dina värden formar din framtid.

Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö i morgon.

Det finns inget ont i pengar. Det onda ligger i hur de används.

_______________________________________________________________________________

Blog image

Bli medlem i Care2blandat

Posted by Channa Wed, December 19, 2012 12:45:10

Hej alla läsare jag vill tipsa om en hemsida som heter care2 där kan du hjälpa till exempel Vargar,Isbjörnar,Fattiga barn eller nästan vad som helst det är 100% gratis och varje gång man klickar på en namnlista eller petition som det heter på engelska så tjänar man fjärilar och dem kan man välja vart man vill ge dem till T,ex till en skola i något fattigt land eller en måltid till en räddad hundvalp du väljer själv allt detta eftersom att fonder som till exempel WWF har gått med och bestämt att varge gång någon klickar på en `petition´ så ger dem T,ex 5 kr till det arbetet man har valt att stötta .Så gå gärna med Hälsningar ChannasmileyBlog image

Nu är vintern här för både stora och småblandat

Posted by Channa Thu, December 13, 2012 19:42:22

Nu när det är kallt måste man hjälpa djuren.Alla djur ska ha ett bra liv även på vintern.Du kan hjälpa fåglarna med att få mat.Ställ till exempel ut ett fat med frön och bär du kan också hänga ut en talljboll och några(helst ekologiska) äpplen för när marken är frusen och maskarna inte kommer upp får inte fåglarna så mycket näring så hjälp dem på traven lite mot en bättre vinter.Läs om vad mer du kan göra för djuren på www.raddadjuren.se

Blog imageHa en bra vinter hälsningar Channa

vegan food tips blandat

Posted by Älva Mon, December 10, 2012 09:28:06

Blog imagehttp://www.indianfoodforever.com/vegetables/

veg fod and drinks only hindi food :)

vegan holiday meny: 9blandat

Posted by Älva Mon, December 10, 2012 09:14:55

Blog image 9 Recipes for a Vegan Holiday Menu here can you look watt,s on veg the meny.


enu en ny räddare är här blandat

Posted by Älva Thu, November 22, 2012 16:06:34

namn. minnie

land. Stocholm

favorit djur. katter hundar

vegetarian. JAA!

_________________________________________________________________________

om dig själv smiley

_________________________________________________________________________

hej jag hetter minnie jag kämpar för djuren och

hjärna skulle hjälpa en katt unge som kanske trampat i glass eller en kanin som styckat foten.jag gillar alla djur speciellt hästar och också vill bli djurens hjälte. smiley

_________________________________________________________________________



nu kan du också titta i vår sida på facebook. blandat

Posted by Älva Sat, November 10, 2012 14:56:20

nu kan du också gå in på vår blogg via facebook och kolla men hittills har jag inte lagt upp så mycket en smiley gå in på http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn och kolla där istället om du vill smiley

the strong little love bird out of frends blandat

Posted by Älva Wed, November 07, 2012 18:12:17

Blog image tänk om dina vänner skulle försvinna åt alla hål och kanter!

Smal animals lost in woodblandat

Posted by Channa Tue, November 06, 2012 17:41:20

Blog imageJag och Älva har gjort den här bilden med små djur som inte kan hitta deras föräldrar.smiley

många många är det som är riktiga djur plågare blandat

Posted by Älva Tue, November 06, 2012 17:33:21

Här är några duma kändisar som har PÄLS jag vill faktiskt hälla ett kilo mjöl på allihop och drälla en 50 kilo hammare i skalen på dom.

1,Adriana Lima 2,Heidi Klum 3,Kate Bosworth 4,Lenny Kravitz

5,Paris Hilton 6,Serena Williams 7,Britney Spears. jag hatar alihop

HAMSTER SMARTblandat

Posted by cindra Sun, November 04, 2012 16:11:02

JA ÄR EN DVÄRGHAMSTER OCH CINDRAS KOMPIS JA ÄR VEGATERIAN JA FÖRESLÅR ATT NI BLIR DE MED SNÄLLAsmileyBlog image

happy cowsblandat

Posted by Älva Sun, November 04, 2012 10:41:09

http://www.happycows.eu/sv/sign

vill du rädda kor här kan du fylla i dig och rädda kor som har det dåligt och föder upp kalvar som sen slaktas. klika här och rädda en egen kalv du också!

Blog image

Jennifer lopez är en av dom många kändisarna som har päls på sigblandat

Posted by Channa Wed, October 31, 2012 20:38:42

NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ Jennifer använd inte päls
Blog image

En hemsk men bra demostration från PETA djuraktivisterblandat

Posted by Channa Wed, October 31, 2012 20:30:22

Här är resten av dina päls kläder.Använd inte päls.
Blog image

köp inte djurtestat sminkblandat

Posted by Channa Wed, October 31, 2012 19:54:22

Ni som är vuxna köp inte djurtestat smink det går åt en hel haj till ett enda läppstift tänk vad vi slösar på alla djur särskilt dom utrotningshotade djuren.smiley

Så tänk på vilket smink ni vuxna köper.

Men bäst av alt använd inget smink var dig själv.

Blog image

The hurted butterflyblandat

Posted by Channa Tue, October 30, 2012 20:14:04

Blog image

elefanten och leoparden.blandat

Posted by Älva Tue, October 30, 2012 08:45:40

Blog imagedom här djuren är en av dom mest utrotnings hotade djuren i hela värden! smileysmileysmiley

elefanten och leoparden.

WSPA en av anledningarna till att jag blev vegetarianblandat

Posted by Channa Fri, October 26, 2012 14:23:33

Jag har många anledningar till att jag blev vegetarian.WSPA är en av anledningarna bli månadsgivare du också titta på den här sorliga videon så kanske du också ändrar ditt liv föraltid. Till Videon

Blog image

en ny räddare är här blandat

Posted by Älva Fri, October 26, 2012 14:06:53

Hej vi har en ny hjälte som heter Channa Berggren vi kommer bara ställa några frågor här

_________________________________________________________________________

Namn. Channa

Land.Sverige

Favoritdjur.Alla

Vegertarian.Ja

________________________________________________________________________

Om dig själv.

Jag är en 11 årig tjej som bryr sig om naturen och världen vi lever i.Jag är vegetarian såklart.Jag gillar inte djurplågeri eller att mänskor svälter i vissa delar av världen.Jag tycker att flera mänskor borde vara vegetarianer.Och faktum är att du skadar dig och din själ genom att äta djur.så ät Vego hela tiden.

VEGOsmiley

___________________________________________________________________________

Artikel i Rädda Djuren blandat

Posted by Alexandra Fri, October 26, 2012 13:47:12

Blog image

Läs hela artikeln här

the wolf never forgotblandat

Posted by Älva Fri, October 26, 2012 11:10:33

Blog image

TITTA PÅ OSSblandat

Posted by cindra Tue, October 23, 2012 17:05:45

TITTA PÅ OSS

smiley

Blog image

TIGERblandat

Posted by cindra Tue, October 23, 2012 07:24:28

Blog imageDET HÄR DJURET ÄR SÅ UTROTNIGNSHOTAT SÅ DET BARA FINNS 1000 KVARsmiley

hästblandat

Posted by cindra Tue, October 23, 2012 07:19:15

titta på mig jag är så finsmileyBlog image

tips om hur man blir djurens hjälte.blandat

Posted by Älva Mon, October 22, 2012 19:59:22

djur och natur är lika viktigt som vi menisker vi försöker för bättra miljö och liv för miljö krävs liv och vill man ha liv krävs miljö så går det bara till här kommer ett förslag smiley

1 använd aldrig läppstift utan att kolla om det inte är vitt haj i det om det är det snälla använd ALDRIG det.

2 om du går ut i skogen någon gång om du ser en jägare som siktar på ett djur som tänker på något helt anat spring till den och klappa med händerna och försök och skärma i väg den.

3 köp aldrig djur i djur affär abortera dom i stället dom i djuraffär föder upp alla valpar men det finns redan tusen hem lösa snälla.

4 bli helst vegetarian om du verkligen vill bli djurens hjälte bli vegan som vi också.

5 överge aldrig ett djur om du tröttnar på den om den tillbringar ingen tid med dig så strunta i det umgås med den så kan du se att det går bättre.

6 glöm aldrig att alla har känslor till och med träd och växter blommor allt har känslor det är den viktigaste SAKEN AV ALLA!!!

jag tror det blir mer någon annan gång jag tror det räcker. smiley



HELP ME.......blandat

Posted by cindra Mon, October 22, 2012 18:59:55

Blog image

HEJ HÄNGER VI PÅ TORK´.....DE ÄR EN BIT NER ....HJÄLP HJÄLP HJÄLP smiley

the new history off the earthblandat

Posted by cindra Sun, October 21, 2012 18:27:04

djur har ett liv dom med. vithajen är utrotningshotad. vi människor är elaka mot hajar vissa bryr sig inte alls och inte bryr sig om dom som kallas djur utan struntar i vad dom kan göra för skillnad själva. men vi människor kan rädda vithajar, hjälp dom stakars djuren. använd inte läppstift, ät inte haj soppa. du kan göra så stor skillnad om du bara försöker. smileyBlog image detta kan du göra

använd inte läppstift om det finns vithaj i det. Ät inte haj soppa snälla du kan rädda ett liv inte ett mågna många tusen liv om du lyder detta kan du rädda hajarna och skapa harmoni.



snöbolls krig med knäppa pingviner blandat

Posted by cindra Sun, October 21, 2012 17:33:36

Blog image

http://www.care2.com blandat

Posted by Älva Fri, October 19, 2012 11:41:00

http://www.care2.com Blog image
på care 2 så kan du demonstrera till exempel att Kina äter hundar och fiskar delfiner. det är enkelt att bli medlen och så kan du donera så att du kanske klickar på att stoppa bröst canser eller rädda hav eller regn skogen och att skyda vargar och 100%gratis.

! gå in och demonstrera nu !


en sista fin information blandat

Posted by Älva Fri, October 19, 2012 10:01:40

Blog imagei fås hjärta lever en delsyn varelse med kraft för att leda en varelse till en annan tid

för att leda en annan och en annan och en annan det finns inget slut det fins ingen

början på både liv och jord i min värd lever alla i härmoni och det hoppas jag du ochså gör...

Blog image

djurens rätt säger besök inte djurparkerblandat

Posted by Älva Thu, October 18, 2012 07:38:59

Blog image smiley besök inte djur parker smiley

a fynny moment with a sneseng pandablandat

Posted by Älva Wed, October 17, 2012 19:07:08


Blog image http://youtu.be/FzRH3iTQPrk

inget fiskande tack blandat

Posted by Älva Wed, October 17, 2012 17:26:19

Blog image

a real tex i,ll think you i,ll likeblandat

Posted by Älva Wed, October 17, 2012 16:54:22

Blog image some good info

nature is the sane withe the animal blandat

Posted by Älva Wed, October 17, 2012 13:35:56

varför moste dom alltid hugga ner träd och släpa utt avgaser hela tiden det påverkar

bara naturen och så om inte träden fans skulle inget av oss finas så H.U.G. I.N.T.E. .N.E.R. TRÄDEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eller döda djur snälla ni vet att det med att skuta alla djur är idiotiskt kan ni bara jöra som indianerna gjorde döda INTE DJUR !!!!!!!!
Blog image

the animals are not happy ole the timeblandat

Posted by Älva Wed, October 17, 2012 12:03:31


Blog image

Blog imagebut place don,t put animols in small rom they make angry and ugly faces and

crying on the circus then they are crying ole the time smileysmileysmiley

no jenifer please blandat

Posted by Älva Wed, October 17, 2012 06:56:18

Blog image

Jennifer is one of the many celebrities who almost always wearing FUR

and she has many shops so we advises you not to buy anything from her

it is enough that you do not buy anything

as they say every little helps get a great On

mer info om nature and animalsblandat

Posted by Alexandra Tue, October 16, 2012 19:21:21

vi försöker rädda naturen och djuren men det är inte enkelt för vi är bara 2 bara 2 små djur

vi FÖRSÖKER att rädda NATUREN OCH DJUREN.smiley

Blog image

the last shot plece don,t do itblandat

Posted by Alexandra Tue, October 16, 2012 18:49:20

Blog image

wwf värdsnaturfonden blandat

Posted by Alexandra Tue, October 16, 2012 18:21:27